BOOK CHAPTERS


National book chapters

  • F.Yentür and A.Satı.
    Politik ve Kültürel Boyutlarıyla Gastrodiplomasi.
    420-434
    G.Bayat and B.Kılıç.
    Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2.
    (2024), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-985-8
  • B.Öztürk and A.Satı.
    Dünya Mutfaklarında Mezeler.
    171-194
    E.Z.Özer and S.Çalışkan.
    Soğuk Mutfak.
    (2024), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-979-7
  • A.Satı.
    Destinasyon Çekim Unsuru Olarak Yaratıcı Şehirler.
    1-24
    Ö.Bardakoğlu.
    Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar (İzmir Örnekleri).
    (2022), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-699-4
  • N.N.Özgen , S.U.Kurt and A.Satı.
    Hostellere Yapılan Çevrimiçi Yorumların Değerlendirilmesi: İstanbul ve Kapadokya Örnekleri.
    276-290
    Ö.Tütüncü.
    Rekreasyon Araştırmalarında Yeni Yaklaşımlar.
    (2019), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-975-441-525-4