Lecturer Aypar SATI
School of Applied Management Sciences
Gastronomy and Culinary Arts
Deputy Director, School of Applied Management Sciences
Lecturer Aypar SATI
School of Applied Management Sciences
Gastronomy and Culinary Arts
Deputy Director, School of Applied Management Sciences
BOOK CHAPTERS
National book chapters
- F.Yentür and A.Satı.
Politik ve Kültürel Boyutlarıyla Gastrodiplomasi.
420-434
G.Bayat and B.Kılıç.
Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2.
(2024), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-985-8
- B.Öztürk and A.Satı.
Dünya Mutfaklarında Mezeler.
171-194
E.Z.Özer and S.Çalışkan.
Soğuk Mutfak.
(2024), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-979-7
- A.Satı.
Destinasyon Çekim Unsuru Olarak Yaratıcı Şehirler.
1-24
Ö.Bardakoğlu.
Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar (İzmir Örnekleri).
(2022), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-699-4
- N.N.Özgen , S.U.Kurt and A.Satı.
Hostellere Yapılan Çevrimiçi Yorumların Değerlendirilmesi: İstanbul ve Kapadokya Örnekleri.
276-290
Ö.Tütüncü.
Rekreasyon Araştırmalarında Yeni Yaklaşımlar.
(2019), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-975-441-525-4