Asst. Prof. Betül ÖZTÜRK
School of Applied Management Sciences
Gastronomy and Culinary Arts
Asst. Prof. Betül ÖZTÜRK
School of Applied Management Sciences
Gastronomy and Culinary Arts
BOOK CHAPTERS
National book chapters
- B.Öztürk.
Mutfakta Enginar lezzeti.
B.Öztürk , E.Akçiçek and D.Eşiyok.
Enginar Kalbi Olan Lezzet ve Sağlık Sebzesi.
(2018), İzmir Ticaret Borsası, ISBN: 978-605-137-681-3
- B.Öztürk , S.Güven.
Gastronomi ile ilgili genel kavramlar.
1-13
A.Akbaba , N.Çetinkaya.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi.
(2018), Detay, ISBN: 978-605-2323-67-0
- B.Öztürk.
Zeytin ve bölge kültürü Üzerine kurgulanmş Bir Yaşamı Paylaşmak.
136-139
İ.A.Akademisi.
Ölmez ağacın Peşinde Zeytinime Dokunma İzmir Zeytin Sempozyumu.
(2018), İzmir Akdeniz Akademisi, ISBN: 978-975-18-0192-0
International book chapters
- B.Öztürk , A.Arıkan and D.Özdemir.
Olive Oil Adulteration with Sunflower and Corn Oil Using Molecular Fluorescence Spectroscopy: Determination of Olive Oil Adulteration with Sunflower and Corn Oil.
451-461
V.Preedy , R.Watson.
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention.
(2010), Academic Press, ISBN: 978-0-12-374420-3