Öğr. Gör. Aypar SATI
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Öğr. Gör. Aypar SATI
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
BİLDİRİLER
Diğer konferans bildiri kitaplarında yayımlanmış bildiriler
Ulusal
- A.Satı and F.Yentür.
(2024) Ege Mutfak Kültürü ve Göç Üzerine Yapılmış Çalışmaların Bibliyometrik Analizi.
V. Uluslararası Gastronomi, Turizm Ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu / V. Uluslararası Gastronomi, Turizm Ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu Özet Bildiriler Kitabı
62-63, ISBN:
- F.Yentür and A.Satı.
(2023) Restoranlarda QR Kod Menü Kullanımının Swot Analizi ile İncelenmesi.
23. Ulusal Turizm Kongresi / 23. Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı
33-48, ISBN: 978-605-254-834-9
- A.Satı.
(2021) Laboratuvarda Üretilen Et (Lab-Et) Üzerine Kavramsal Bir İnceleme.
21. Ulusal - 5. Uluslararası Turizm Kongresi / 21. Ulusal - 5. Uluslararası Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı
626-635, ISBN: 978-605-254-505-8
- N.N.Özgen , S.U.Kurt and A.Satı.
(2019) Hostellere Yapılan Çevrimiçi Yorumların Değerlendirilmesi: İstanbul ve Kapadokya Örnekleri.
5. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi / 5. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı
39-40, ISBN: 978-975-441-525-4
Uluslararası
- D.G.Şimşek , A.Satı.
(2024) Mediterranean Diet and Traditional Cuisine Harmony: The Example of Izmir Cuisine.
8th International Gastronomy Tourism Studies Congress / 8th International Gastronomy Tourism Studies Congress Abstract Proceedings Book
662-665, ISBN:
- A.Satı , I.Özgen.
(2024) Calculation of the Carbon Footprint of Restaurant Menus.
International Food Innovation And Sustainability Congress / International Food Innovation And Sustainability Congress Abstract Book
140-140, ISBN: 978-625-00-7754-2