BİLDİRİLER


Diğer konferans bildiri kitaplarında yayımlanmış bildiriler

Ulusal
  • A.Satı and F.Yentür.
    (2024) Ege Mutfak Kültürü ve Göç Üzerine Yapılmış Çalışmaların Bibliyometrik Analizi.
    V. Uluslararası Gastronomi, Turizm Ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu / V. Uluslararası Gastronomi, Turizm Ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu Özet Bildiriler Kitabı
    62-63, ISBN:
  • F.Yentür and A.Satı.
    (2023) Restoranlarda QR Kod Menü Kullanımının Swot Analizi ile İncelenmesi.
    23. Ulusal Turizm Kongresi / 23. Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı
    33-48, ISBN: 978-605-254-834-9
  • A.Satı.
    (2021) Laboratuvarda Üretilen Et (Lab-Et) Üzerine Kavramsal Bir İnceleme.
    21. Ulusal - 5. Uluslararası Turizm Kongresi / 21. Ulusal - 5. Uluslararası Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı
    626-635, ISBN: 978-605-254-505-8
  • N.N.Özgen , S.U.Kurt and A.Satı.
    (2019) Hostellere Yapılan Çevrimiçi Yorumların Değerlendirilmesi: İstanbul ve Kapadokya Örnekleri.
    5. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi / 5. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı
    39-40, ISBN: 978-975-441-525-4
Uluslararası
  • D.G.Şimşek , A.Satı.
    (2024) Mediterranean Diet and Traditional Cuisine Harmony: The Example of Izmir Cuisine.
    8th International Gastronomy Tourism Studies Congress / 8th International Gastronomy Tourism Studies Congress Abstract Proceedings Book
    662-665, ISBN:
  • A.Satı , I.Özgen.
    (2024) Calculation of the Carbon Footprint of Restaurant Menus.
    International Food Innovation And Sustainability Congress / International Food Innovation And Sustainability Congress Abstract Book
    140-140, ISBN: 978-625-00-7754-2