Öğr. Gör. Aypar SATI
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Uygulamalı Eğitimler Komisyonu Üyesi, Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Yatay ve Dikey Geçiş/İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi, Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Öğr. Gör. Aypar SATI
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Uygulamalı Eğitimler Komisyonu Üyesi, Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Yatay ve Dikey Geçiş/İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi, Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
DERSLER
Verilen Dersler
2024 - 2025
- (CLM 103) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler I
- (CLM 213) Pişirme ve Fırınlama Teknikleri
- (CLM 325) Avrupa Mutfakları
- (CLM 495) Mezuniyet Projesi I
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
2023 - 2024
- (CLM 104) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler II
- (CLM 301) Profesyonel Beceri Laboratuvarı I
- (CLM 325) Avrupa Mutfakları
2022 - 2023
- (CLM 103) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler I
- (CLM 104) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler II
- (CLM 306) Avrupa Mutfakları
- (CLM 426) Amerika Mutfakları
2021 - 2022
- (CLM 104) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler II
- (CLM 328) Gastronomi Turizmi