KISA ÖZGEÇMİŞ
Ortaöğrenimini 2012 yılında Bolu Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, lisans öğrenimini ise 2017 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi (İngilizce) ile İşletme (İngilizce) Bölümü’nde tamamladı. Yurt içinde birçok beş yıldızlı otel ile alakart restoran mutfağında; yurt dışında ise Fransa’nın Lyon kentinde bulunan iki Michelin yıldızlı restoran Le Neuvième Art ve geleneksel Fransız mutfağı restoranı Daniel et Denise'te çalıştı. Yüksek Lisans derecesini 2019 yılında Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı'ndan aldı. Doktora öğrenimine Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı'nda devam etmekte; 2020 yılından bu yana İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde görev yapmaktadır. Temel çalışma alanları arasında gastronomi ve mutfak sanatları, gastronomide yeni eğilimler ve turizmde tüketici davranışları yer almaktadır.