Öğr. Gör. Aypar SATI
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Öğr. Gör. Aypar SATI
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
KİTAP BÖLÜMLERİ
Ulusal kitap bölümleri
- B.Öztürk and A.Satı.
Dünya Mutfaklarında Mezeler.
171-194
E.Z.Özer and S.Çalışkan.
Soğuk Mutfak.
(2024), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-979-7
- F.Yentür and A.Satı.
Politik ve Kültürel Boyutlarıyla Gastrodiplomasi.
420-434
G.Bayat and B.Kılıç.
Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2.
(2024), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-985-8
- A.Satı.
Destinasyon Çekim Unsuru Olarak Yaratıcı Şehirler.
1-24
Ö.Bardakoğlu.
Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar (İzmir Örnekleri).
(2022), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-699-4
- N.N.Özgen , S.U.Kurt and A.Satı.
Hostellere Yapılan Çevrimiçi Yorumların Değerlendirilmesi: İstanbul ve Kapadokya Örnekleri.
276-290
Ö.Tütüncü.
Rekreasyon Araştırmalarında Yeni Yaklaşımlar.
(2019), Detay Yayıncılık, ISBN: 978-975-441-525-4