KISA ÖZGEÇMİŞ
1995 yılında İzmir’de doğdu. 2013 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünü tam burslu olarak kazandı ve 2018 yılında derece ile mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında ve sonrasında yurt içinde ve Fransa’da aşçılık ve pastacılık alanında çeşitli deneyimler edinerek her iki alanda da kendisini geliştirme fırsatı buldu. Lisans eğitiminin hemen ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalında tezli yüksek lisans eğitimine başladı. Bilgi ve deneyimlerini paylaşma ve öğretme isteği ile bir süre Halk Eğitim Merkezinde Aşçılık ve Pastacılık üzerine kurslar verdi ve 2020 yılında Yaşar Üniversitesinde akademik kariyerine başladı. Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalında doktora eğitimini tez aşamasında devam ettirmekte ve İzmir Ekonomi Üniversitesinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ders vermektedir.