Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YO Müdürü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YO Müdürü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
BİLDİRİLER
CPCI-S veya CPCI-SSH endexli konferans bildiri kitaplarında yayımlanmış bildiriler
Uluslararası
- B.Öztürk and S.İşevcan Ertamay.
(2019) Wine bottle design thinking modelling: An analysis of local wine brands within Urla vineyard road.
42nd World Congress Of Vine And Wine
-, ISBN:
Diğer konferans bildiri kitaplarında yayımlanmış bildiriler
Ulusal
- B.Öztürk and S.İşevcan Ertamay.
(2017) 21. YÜZYILA DOĞRU TÜRK GASTRONOMİSİ VE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GELİŞİMİNİN ETKİLERİ.
18. Ulusal Turizm Kongresi
-, ISBN:
Uluslararası
- B.Öztürk , B.Kasalı and A.Yılmaz.
(2018) URLA – CREATIVE TOURISM, HERITAGE CUISINES, FOODWAYS AND GASTRONOMIC TRADITIONS.
HOTELPLAN2018
-, ISBN: