DERSLER


Verilen Dersler

2023 - 2024
  • (CLM 105) Gastronomiye Giriş
  • (CLM 341) Pişirme Kimyası: Uygulamalı Mutfak Reaksiyonları
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (GS 595) Seminer
  • (GS 599) Yüksek Lisans Tezi
2022 - 2023
  • (CLM 206) Gıda Bilimi
  • (CLM 215) Temel Pastacılık ve Hamur İşleri I
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
  • (GS 595) Seminer
2021 - 2022
  • (CLM 105) Gastronomiye Giriş
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 206) Gıda Bilimi
  • (CLM 403) Asya Mutfakları
  • (CLM 450) Amerika Mutfakları
  • (FE 250) Analitik Kimya
  • (IUE 100) Oryantasyon ve Kariyer Planlama
2020 - 2021
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 206) Gıda Bilimi
  • (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
  • (CLM 403) Asya Mutfakları
  • (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
  • (CLM 415) Bölgesel İtalyan Mutfağı
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
  • (FE 250) Analitik Kimya
  • (IUE 100) Oryantasyon ve Kariyer Planlama
2019 - 2020
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 206) Gıda Bilimi
  • (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
  • (CLM 403) Asya Mutfakları
  • (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
  • (FE 250) Analitik Kimya
  • (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2018 - 2019
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 206) Gıda Bilimi
  • (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
  • (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
  • (FE 250) Analitik Kimya
  • (FE 360) Enstrümental Analiz
  • (GSSS 599) Yüksek Lisans Tezi
  • (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2017 - 2018
  • (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 206) Gıda Bilimi
  • (CLM 301) Profesyonel Beceri Laboratuvarı I
  • (CLM 302) Profesyonel Beceri Laboratuvarı II
  • (CLM 452) Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi II
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
  • (FE 250) Analitik Kimya
  • (FE 360) Enstrümental Analiz
  • (FFD 599) Yüksek Lisans Tezi
  • (GSSS 599) Yüksek Lisans Tezi
  • (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2016 - 2017
  • (CLM 104) Günümüz Mutfak Kültürleri
  • (CLM 206) Gıda Bilimi
  • (CLM 301) Profesyonel Beceri Laboratuvarı I
  • (CLM 302) Profesyonel Beceri Laboratuvarı II
  • (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
  • (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
  • (CLM 452) Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi II
  • (CLM 497) Araştırma/Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
  • (FE 250) Analitik Kimya
  • (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2015 - 2016
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
  • (FE 250) Analitik Kimya
  • (FE 260) Organik Kimya
  • (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2014 - 2015
  • (CHEM 100) Genel Kimya
  • (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
  • (CLM 470) Yöresel Türk Mutfakları
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
  • (FE 250) Analitik Kimya
  • (FE 260) Organik Kimya
  • (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2013 - 2014
  • (CHEM 100) Genel Kimya
  • (CLM 206) Gıda Kimyası
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2011 - 2012
  • (CHEM 100) Genel Kimya