Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YO Müdürü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YO Müdürü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
DERSLER
Verilen Dersler
2022 - 2023
- (CLM 215) Temel Pastacılık ve Hamur İşleri I
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
2021 - 2022
- (CLM 105) Gastronomiye Giriş
- (CLM 403) Asya Mutfakları
- (CLM 450) Amerika Mutfakları
- (IUE 100) Oryantasyon ve Kariyer Planlama
2020 - 2021
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 403) Asya Mutfakları
- (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
- (CLM 415) Bölgesel İtalyan Mutfağı
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Oryantasyon ve Kariyer Planlama
2019 - 2020
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 403) Asya Mutfakları
- (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2018 - 2019
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (FE 360) Enstrümental Analiz
- (GSSS 599) Yüksek Lisans Tezi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2017 - 2018
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 301) Profesyonel Beceri Laboratuvarı I
- (CLM 302) Profesyonel Beceri Laboratuvarı II
- (CLM 452) Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi II
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (FE 360) Enstrümental Analiz
- (FFD 599) Yüksek Lisans Tezi
- (GSSS 599) Yüksek Lisans Tezi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2016 - 2017
- (CLM 104) Günümüz Mutfak Kültürleri
- (CLM 301) Profesyonel Beceri Laboratuvarı I
- (CLM 302) Profesyonel Beceri Laboratuvarı II
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
- (CLM 452) Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi II
- (CLM 497) Araştırma/Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2015 - 2016
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2014 - 2015
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 470) Yöresel Türk Mutfakları
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2013 - 2014
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2011 - 2012