Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
DERSLER
Verilen Dersler
2023 - 2024
- (CLM 105) Gastronomiye Giriş
- (CLM 341) Pişirme Kimyası: Uygulamalı Mutfak Reaksiyonları
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (GS 599) Yüksek Lisans Tezi
2022 - 2023
- (CLM 215) Temel Pastacılık ve Hamur İşleri I
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2021 - 2022
- (CLM 105) Gastronomiye Giriş
- (CLM 403) Asya Mutfakları
- (CLM 450) Amerika Mutfakları
- (IUE 100) Oryantasyon ve Kariyer Planlama
2020 - 2021
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 403) Asya Mutfakları
- (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
- (CLM 415) Bölgesel İtalyan Mutfağı
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Oryantasyon ve Kariyer Planlama
2019 - 2020
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 403) Asya Mutfakları
- (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2018 - 2019
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (FE 360) Enstrümental Analiz
- (GSSS 599) Yüksek Lisans Tezi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2017 - 2018
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 301) Profesyonel Beceri Laboratuvarı I
- (CLM 302) Profesyonel Beceri Laboratuvarı II
- (CLM 452) Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi II
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (FE 360) Enstrümental Analiz
- (FFD 599) Yüksek Lisans Tezi
- (GSSS 599) Yüksek Lisans Tezi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2016 - 2017
- (CLM 104) Günümüz Mutfak Kültürleri
- (CLM 301) Profesyonel Beceri Laboratuvarı I
- (CLM 302) Profesyonel Beceri Laboratuvarı II
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 404) Profesyonel Beceri Laboratuvarı IV
- (CLM 452) Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi II
- (CLM 497) Araştırma/Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2015 - 2016
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2014 - 2015
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 470) Yöresel Türk Mutfakları
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (IUE 100) Akademik ve Sosyal Oryantasyon
2013 - 2014
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2011 - 2012