KİTAP BÖLÜMLERİ


Ulusal kitap bölümleri

  • B.Öztürk.
    Zeytin ve bölge kültürü Üzerine kurgulanmş Bir Yaşamı Paylaşmak.
    136-139
    İ.A.Akademisi.
    Ölmez ağacın Peşinde Zeytinime Dokunma İzmir Zeytin Sempozyumu.
    (2018), İzmir Akdeniz Akademisi, ISBN: 978-975-18-0192-0
  • B.Öztürk.
    Mutfakta Enginar lezzeti.
    B.Öztürk , E.Akçiçek and D.Eşiyok.
    Enginar Kalbi Olan Lezzet ve Sağlık Sebzesi.
    (2018), İzmir Ticaret Borsası, ISBN: 978-605-137-681-3
  • B.Öztürk , S.Güven.
    Gastronomi ile ilgili genel kavramlar.
    1-13
    A.Akbaba , N.Çetinkaya.
    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi.
    (2018), Detay, ISBN: 978-605-2323-67-0

Uluslararası kitap bölümleri

  • B.Öztürk , A.Arıkan and D.Özdemir.
    Olive Oil Adulteration with Sunflower and Corn Oil Using Molecular Fluorescence Spectroscopy: Determination of Olive Oil Adulteration with Sunflower and Corn Oil.
    451-461
    V.Preedy , R.Watson.
    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention.
    (2010), Academic Press, ISBN: 978-0-12-374420-3