Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YO Müdürü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YO Müdürü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
KİTAP BÖLÜMLERİ
Ulusal kitap bölümleri
- B.Öztürk and S.Güven.
Gastronomi ile ilgili genel kavramlar.
1-13
A.Akbaba and N.Çetinkaya.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi.
(2018), Detay, ISBN: 978-605-2323-67-0
- B.Öztürk.
Zeytin ve bölge kültürü Üzerine kurgulanmş Bir Yaşamı Paylaşmak.
136-139
İ.A.Akademisi.
Ölmez ağacın Peşinde Zeytinime Dokunma İzmir Zeytin Sempozyumu.
(2018), İzmir Akdeniz Akademisi, ISBN: 978-975-18-0192-0
- B.Öztürk.
Mutfakta Enginar lezzeti.
B.Öztürk , E.Akçiçek and D.Eşiyok.
Enginar Kalbi Olan Lezzet ve Sağlık Sebzesi.
(2018), İzmir Ticaret Borsası, ISBN: 978-605-137-681-3
Uluslararası kitap bölümleri
- B.Öztürk , A.Arıkan and D.Özdemir.
Olive Oil Adulteration with Sunflower and Corn Oil Using Molecular Fluorescence Spectroscopy: Determination of Olive Oil Adulteration with Sunflower and Corn Oil.
451-461
V.Preedy , R.Watson.
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention.
(2010), Academic Press, ISBN: 978-0-12-374420-3