Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YO Müdürü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Dr. Öğr. Üyesi Betül ÖZTÜRK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YO Müdürü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
MAKALELER
SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanmış veya kabul edilmiş makaleler
Uluslararası
- Z.Varga , B.Öztürk , M.Meppen , K.Mayer , M.Wallenius and C.Apostolidis.
(2011) Characterization and classification of uranium ore concentrates (yellow cakes) using infrared spectrometry.
Radiochimica Acta , Vol. 99, No. 12, 807-813,
- B.Öztürk , A.Yalçın , D.Özdemir.
(2010) Determination of Olive Oil Adulteration with Vegetable Oils by Near Infrared Spectroscopy coupled with Multivariate Calibration".
Journal Of Near Infrared Spectroscopy , Vol. 18, No. 3, 191-201,
- D.Özdemir , B.Öztürk.
(2004) Genetic Multivariate Calibration Methods for Near Infrared (NIR) Spectroscopic Determination of Complex Mixtures.
Turkish Journal Of Chemistry , Vol. 28, 497-514,