Öğr. Gör. Duygu Gizem ŞİMŞEK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğr. Gör. Duygu Gizem ŞİMŞEK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
DERSLER
Verilen Dersler
2024 - 2025
- (BES 105) Beslenme İlkeleri ve Laboratuarı I
- (CLM 101) Hijyen ve Sanitasyon
- (CLM 329) Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme
- (CLM 495) Mezuniyet Projesi I
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (HSP 201) İnsan, Toplum ve Gezegen III
2023 - 2024
- (CG 221) Çocuk Beslenmesi
- (CLM 101) Hijyen ve Sanitasyon
- (CLM 102) Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama
- (CLM 333) Beslenme ve Menü Planlamada Özel Konular
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
- (FTR 108) Fizyoterapide Beslenme
2022 - 2023
- (CLM 101) Hijyen ve Sanitasyon
- (CLM 102) Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama
- (CLM 329) Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme
- (CLM 333) Beslenme ve Menü Planlamada Özel Konular
- (CLM 422) Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme
- (FTR 108) Fizyoterapide Beslenme
2021 - 2022
- (CLM 102) Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama
- (CLM 225) Gastronomik Terminoloji
- (CLM 329) Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme