Öğr. Gör. Duygu Gizem ŞİMŞEK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğr. Gör. Duygu Gizem ŞİMŞEK
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
MAKALELER
Diğer indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanmış veya kabul edilmiş makaleler
Ulusal
- D.G.Saygın and S.Gökçe Eskin.
(2022) Üniversite Öğrencilerinde Yeme Farkındalığı ve İlişkili Faktörlerin Değerlendirilmesi.
Beslenme Ve Diyet Dergisi , Vol. 50, No. 2, 10-29, ISBN: 1300-3089
Hakemli dergilerde yayımlanmış veya kabul edilmiş makaleler
Uluslararası
- D.G.Saygın and G.Dumlu Bilgin.
(2017) The Low FODMAP Diet As A Current Dietary Approach On Irritable Bowel Syndrome.
International Peer-Reviewed Journal Of Nutrition Research , 117-147,