Dr. Öğr. Üyesi Feray YENTÜR
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., İzmir Ekonomi Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Feray YENTÜR
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., İzmir Ekonomi Üniversitesi
BİLDİRİLER
Diğer konferans bildiri kitaplarında yayımlanmış bildiriler
Ulusal
- F.Yentür.
(2021) Impact of COVID-19 on Food and Beverage Operations: Proliferation of Ghost Kitchens.
21. UTK / 21. Ulusal Turizm Kongresi Bildiri Kitabı
435-444, ISBN: 978-605-254-505-8
- F.Iriguler.
(2019) Gastronomik Kimlik Oluşumunda Mutfak Müzelerinin Rolü: Köstem Zeytinyağı Müzesi Örneği.
20. Ulusal Turizm Kongresi / 20. Ulusal Turizm Kongresi Bildiri Kitabı
812-818, ISBN: 978-975-06-3632-5
Uluslararası
- F.İrigüler.
(2018) Potential of Izmir as a Culinary Tourism Destination and Stakeholders’ Participation in Image Development.
4th International Gastronomic Tourism Congress / 4th International Gastronomic Tourism Congress Proceedings
100-110, ISBN: 9786058255890
- F.İrigüler and O.N.Özdoğan.
(2017) Food Festivals as a Gastronomic Event and Attendees Motivations The Case Of International Urla Artichoke Festival.
3. International Gastronomic Tourism Congress / International Gastronomic Tourism Congress Proceedings
0-0, ISBN:
- F.İrigüler and B.Öztürk.
(2016) Street Food as a Gasronomic Tool in Turkey.
2. International Gastronomic Tourism Congress İzmir / International Gastronomic Tourism Congress Proceedings
49-64, ISBN: 978-605-67238-0-3
- F.İrigüler and M.E.Güler.
(2015) Türkiyedeki Profesyonel Turist Rehberlerinin Gastronomi Turizmine Bakışı..
1. International Gastronomic Tourism Congress İzmir / International Gastronomic Tourism Congress Proceeding Abstracts
43-43, ISBN: