DERSLER


Verilen Dersler

2023 - 2024
  • (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
  • (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
  • (CLM 219) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satın Alma
  • (CLM 327) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2022 - 2023
  • (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 226) Yiyecek ve İçecek Servisi
  • (CLM 327) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
  • (CLM 405) Restoran Yönetimi
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2021 - 2022
  • (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 226) Yiyecek ve İçecek Servisi
  • (CLM 320) Gastronomik Terminoloji
  • (CLM 328) Gastronomi Turizmi
  • (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
  • (CLM 425) Gastronomi Turizmi
  • (CLM 432) Yiyecek ve İçecek Servisi
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2020 - 2021
  • (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 320) Gastronomik Terminoloji
  • (CLM 405) Restoran Yönetimi
  • (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
  • (CLM 425) Gastronomi Turizmi
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2019 - 2020
  • (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
  • (CLM 320) Gastronomik Terminoloji
  • (CLM 405) Restoran Yönetimi
  • (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
  • (CLM 425) Gastronomi Turizmi
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi