Dr. Öğr. Üyesi Feray YENTÜR
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., İzmir Ekonomi Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Feray YENTÜR
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., İzmir Ekonomi Üniversitesi
DERSLER
Verilen Dersler
2024 - 2025
- (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
- (CLM 219) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satın Alma
- (CLM 495) Mezuniyet Projesi I
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
2023 - 2024
- (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
- (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
- (CLM 219) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satın Alma
- (CLM 327) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2022 - 2023
- (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
- (CLM 226) Yiyecek ve İçecek Servisi
- (CLM 327) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
- (CLM 405) Restoran Yönetimi
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2021 - 2022
- (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
- (CLM 226) Yiyecek ve İçecek Servisi
- (CLM 320) Gastronomik Terminoloji
- (CLM 328) Gastronomi Turizmi
- (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
- (CLM 425) Gastronomi Turizmi
- (CLM 432) Yiyecek ve İçecek Servisi
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2020 - 2021
- (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
- (CLM 320) Gastronomik Terminoloji
- (CLM 405) Restoran Yönetimi
- (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
- (CLM 425) Gastronomi Turizmi
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2019 - 2020
- (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
- (CLM 320) Gastronomik Terminoloji
- (CLM 405) Restoran Yönetimi
- (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
- (CLM 425) Gastronomi Turizmi
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi