KİTAP BÖLÜMLERİ


Ulusal kitap bölümleri

  • B.Öztürk , F.IRIGULER and S.İşevcan Ertamay.
    Uluslararası Otel İŞletmelerinde Sürdürülebilirlik.
    165-190
    O.N.Özdoğan.
    Uluslararası Otel İŞletmeleri ve Yönetimi.
    (2020), Detay Yayıncılık, ISBN: 9786052543351
  • B.Öztürk , F.İrigüler.
    Singapur Mutfağı.
    311-322
    N.Şahin Perçin.
    Dünya Mutfak Kültürleri.
    (2020), Beta Yayınevi, ISBN: 978-605-242-880-1
  • F.İrigüler.
    Kremalar, Koyu Kremalar, Pudingler, Soğuk Tatlılar ve Soslar.
    977-995
    E.Denizci.
    Profesyonel Aşçılık.
    (2019), Nobel Yaşam, ISBN: 9786059746939
  • F.Iriguler , B.Öztürk and S.Güven.
    Sokak Yemekleri.
    217-238
    O.N.Özdoğan.
    Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II.
    (2016), Detay Yayıncılık, Ankara,

Uluslararası kitap bölümleri

  • S.İşevcan Ertamay , F.İrigüler.
    Turistik Ürün, Çekicilik ve Ağırlamanın Bir Unsuru Olarak Gastronomi.
    14-34
    A.Akbaba , N.Çetinkaya.
    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi.
    (2018), Detay Yayıncılık,
  • F.İrigüler , M.E.Güler.
    Tourist Guiding: Cindirella of the Tourism.
    203-216
    C.Avcıkurt , M.S.Dinu , N.Hacıoğlu and R.Efe.
    Global Issues and Trends in Tourism.
    (2016), St. Kliment Ohridski University Press Sofia,