Dr. Öğr. Üyesi Feray YENTÜR
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., İzmir Ekonomi Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Feray YENTÜR
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., İzmir Ekonomi Üniversitesi
KİTAP BÖLÜMLERİ
Ulusal kitap bölümleri
- B.Öztürk , F.IRIGULER and S.İşevcan Ertamay.
Uluslararası Otel İŞletmelerinde Sürdürülebilirlik.
165-190
O.N.Özdoğan.
Uluslararası Otel İŞletmeleri ve Yönetimi.
(2020), Detay Yayıncılık, ISBN: 9786052543351
- B.Öztürk , F.İrigüler.
Singapur Mutfağı.
311-322
N.Şahin Perçin.
Dünya Mutfak Kültürleri.
(2020), Beta Yayınevi, ISBN: 978-605-242-880-1
- F.İrigüler.
Kremalar, Koyu Kremalar, Pudingler, Soğuk Tatlılar ve Soslar.
977-995
E.Denizci.
Profesyonel Aşçılık.
(2019), Nobel Yaşam, ISBN: 9786059746939
- F.Iriguler , B.Öztürk and S.Güven.
Sokak Yemekleri.
217-238
O.N.Özdoğan.
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II.
(2016), Detay Yayıncılık, Ankara,
Uluslararası kitap bölümleri
- S.İşevcan Ertamay , F.İrigüler.
Turistik Ürün, Çekicilik ve Ağırlamanın Bir Unsuru Olarak Gastronomi.
14-34
A.Akbaba , N.Çetinkaya.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi.
(2018), Detay Yayıncılık,
- F.İrigüler , M.E.Güler.
Tourist Guiding: Cindirella of the Tourism.
203-216
C.Avcıkurt , M.S.Dinu , N.Hacıoğlu and R.Efe.
Global Issues and Trends in Tourism.
(2016), St. Kliment Ohridski University Press Sofia,