Dr. Öğr. Üyesi Feray YENTÜR
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., İzmir Ekonomi Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Feray YENTÜR
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Müdür Yrd., İzmir Ekonomi Üniversitesi
MAKALELER
SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanmış veya kabul edilmiş makaleler
Uluslararası
- F.YENTÜR and C.DEMİR.
(2022) Understanding Travel Agencies' Attitudes Towards Gastronomy Tourism and Food Tours: The Case of Izmir Turkey.
International Journal Of Contemporary Economics And Administrative Sciences , Vol. 12, No. 2, 674-688, ISBN: 1925 – 4423
Diğer indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanmış veya kabul edilmiş makaleler
Ulusal
- F.İrigüler and M.E.Güler.
(2017) Professional Tourist Guides Perceptions on Gastronomic Tourism in Turkey.
Journal Of Tourism And Gastronomy Studies , Vol. 5, No. 1, 3-19,
- F.İrigüler and M.E.Güler.
(2016) Emotional Labor of Tourist Guides: How Does It Affect Their Job Satisfaction and Burnout Levels?.
Journal Of Yaşar University , Vol. 11, No. 42, 113-123,
Uluslararası
- F.Yentür and C.Demir.
(2022) The Current Perceptions of Travel Agencies in Izmir about Gastronomy Tourism and Their Actual Gastronomic Tourism Offers.
Journal Of Gastronomy, Hospitality And Travel , Vol. 5, No. 1, 238-249,
- F.YENTÜR and C.DEMİR.
(2022) Travel Agencies’ Role in Gastronomy Tourism Development and a Gastronomy Tour Example.
Journal Of Tourism, Leisure And Hospitality , Vol. 4, No. 2, 165-171, ISBN: 2687 - 3737
- F.IRIGULER.
(2021) Exploring Residents’ Perception on Gastronomic Tourism Development: A Study of International Urla Artichoke Festival.
International Journal Of Contemporary Tourism Research , Vol. 5, No. 1, 77-86, ISBN: E-ISSN 2587-1528