Kruvasan ve Brioche Workshop , Le Cordon Blue (12-2019) |
Figür Modelleme , Mutlu Dükkan (6-2017) |
Artizan Dondurma , msa (6-2016) |
Isomalt Şekeri ile Heykel Yapımı ve Kek Dizaynı , i pasticci di molly di molly coppini (1-2015) |
Çikolata , Le Cordon Blue (6-2015) |
Orta Seviye Figür Modelleme , Tasfed (12-2015) |
İleri Seviye Figür Modelleme , Tasfed (12-2015) |
Turizm Otelcilik Mutfak Aşçılık Teknolojisi , Özel Yüzyıl Otelcilik ve Turizm Bilgisayar Kursu (9-2014) |
3D Cake Yapım Teknikleri , Burçin Birdane (5-2013) |
Başlangıç Seviyesi 3D Modelleme , Tasfed (9-2012) |
Ayakta Duran Kek Yapım Teknikleri , Chef Ece Akyıldız (2-2011) |
İleri Pastacılık ve Ekmekçilik , ICIF - Italian Culinary Institute for Foreigners (9-2010) |
Pastacılık ve Ekmekçilik , Apicius International School of Hospitality (8-2009) |
(6-2009) |
İleri Pastacılık , Italian Culinary Institute for Foreigners (9-2009) |
Pastacılık ve Ekmekçilik , Apicius International School of Hospitality (8-2008) |