Sertifikalar


Kruvasan ve Brioche Workshop ,
Le Cordon Blue   (12-2019)
Figür Modelleme ,
Mutlu Dükkan   (6-2017)
Artizan Dondurma ,
msa   (6-2016)
Isomalt Şekeri ile Heykel Yapımı ve Kek Dizaynı ,
i pasticci di molly di molly coppini   (1-2015)
Çikolata ,
Le Cordon Blue   (6-2015)
Orta Seviye Figür Modelleme ,
Tasfed   (12-2015)
İleri Seviye Figür Modelleme ,
Tasfed   (12-2015)
Turizm Otelcilik Mutfak Aşçılık Teknolojisi ,
Özel Yüzyıl Otelcilik ve Turizm Bilgisayar Kursu   (9-2014)
3D Cake Yapım Teknikleri ,
Burçin Birdane   (5-2013)
Başlangıç Seviyesi 3D Modelleme ,
Tasfed   (9-2012)
Ayakta Duran Kek Yapım Teknikleri ,
Chef Ece Akyıldız   (2-2011)
İleri Pastacılık ve Ekmekçilik ,
ICIF - Italian Culinary Institute for Foreigners   (9-2010)
Pastacılık ve Ekmekçilik ,
Apicius International School of Hospitality   (8-2009)

   (6-2009)
İleri Pastacılık ,
Italian Culinary Institute for Foreigners   (9-2009)
Pastacılık ve Ekmekçilik ,
Apicius International School of Hospitality   (8-2008)