DERSLER


Verilen Dersler

2024 - 2025
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
2023 - 2024
  • (CLM 222) Çikolata
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
2022 - 2023
  • (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
  • (CLM 222) Çikolata
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
  • (CLM 326) Vejeteryan Mutfağı
  • (CLM 436) Çikolata
2021 - 2022
  • (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
  • (CLM 213) Pişirme ve Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
  • (CLM 436) Çikolata
2020 - 2021
  • (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
  • (CLM 436) Çikolata
  • (CLM 440) Vejeteryan Mutfağı
  • (CLM 460) Geleneksel Avrupa Mutfağı
2019 - 2020
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
  • (CLM 436) Çikolata
2018 - 2019
  • (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
  • (CLM 306) Avrupa Mutfakları
  • (CLM 436) Çikolata
  • (CLM 440) Vejeteryan Mutfağı
2017 - 2018
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 306) Avrupa Mutfakları
2016 - 2017
  • (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
  • (CLM 306) Avrupa Mutfakları
2015 - 2016
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
2014 - 2015
  • (CLM 304) Soğuk Mutfak
  • (CLM 305) Türk Mutfağı
  • (CLM 422) Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme