Öğr. Gör. Selcen Merve DABAĞ
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğr. Gör. Selcen Merve DABAĞ
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
DERSLER
Verilen Dersler
2024 - 2025
2023 - 2024
2022 - 2023
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 326) Vejeteryan Mutfağı
2021 - 2022
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 213) Pişirme ve Fırınlama Teknikleri
2020 - 2021
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 440) Vejeteryan Mutfağı
- (CLM 460) Geleneksel Avrupa Mutfağı
2019 - 2020
2018 - 2019
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 306) Avrupa Mutfakları
- (CLM 440) Vejeteryan Mutfağı
2017 - 2018
- (CLM 306) Avrupa Mutfakları
2016 - 2017
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 306) Avrupa Mutfakları
2015 - 2016
2014 - 2015
- (CLM 422) Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme