Öğr. Gör. Selin İŞEVCAN ERTAMAY
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğr. Gör. Selin İŞEVCAN ERTAMAY
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
BİLDİRİLER
CPCI-S veya CPCI-SSH endexli konferans bildiri kitaplarında yayımlanmış bildiriler
Uluslararası
- B.Öztürk and S.İşevcan Ertamay.
(2019) Wine bottle design thinking modelling: An analysis of local wine brands within Urla vineyard road.
42nd World Congress Of Vine And Wine / BIO Web Of Conferences
-, ISBN: 2117-4458
Diğer konferans bildiri kitaplarında yayımlanmış bildiriler
Ulusal
- B.Öztürk and S.İşevcan Ertamay.
(2017) 21. Yüzyıla Doğru Türk Gastronomisi Ve Geçmişten Günümüze Gelişiminin Etkileri.
18. Ulusal Turizm Kongresi
756-764, ISBN: 978-605-2323-09-0
Uluslararası
- S.İşevcan Ertamay and A.Akbaba.
(2019) European Union Tourism Policies: Institutionalization Impact Factors.
VIII. National And IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium / Rural Tourism - Proceeding Book
514-520, ISBN: