DERSLER


Verilen Dersler

2023 - 2024
  • (CLM 308) Restoran Yönetimi
  • (CLM 317) Maliyet Analizi ve Kontrolü
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2022 - 2023
  • (CLM 105) Gastronomiye Giriş
  • (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
  • (CLM 219) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satın Alma
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2020 - 2021
  • (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
  • (CLM 455) Gıda ve İçeceklerin Pazarlanması
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
2019 - 2020
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
  • (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
  • (CLM 455) Gıda ve İçeceklerin Pazarlanması
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2018 - 2019
  • (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
  • (CLM 405) Restoran Yönetimi
  • (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
  • (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2017 - 2018
  • (CLM 103) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler
  • (CLM 104) Günümüz Mutfak Kültürleri
  • (CLM 204) İçecek Kültürü
  • (CLM 405) Restoran Yönetimi
  • (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
  • (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2016 - 2017
  • (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi