Öğr. Gör. Selin İŞEVCAN ERTAMAY
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğr. Gör. Selin İŞEVCAN ERTAMAY
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
DERSLER
Verilen Dersler
2023 - 2024
- (CLM 308) Restoran Yönetimi
- (CLM 317) Maliyet Analizi ve Kontrolü
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2022 - 2023
- (CLM 105) Gastronomiye Giriş
- (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
- (CLM 219) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satın Alma
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2020 - 2021
- (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
- (CLM 455) Gıda ve İçeceklerin Pazarlanması
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
2019 - 2020
- (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
- (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
- (CLM 455) Gıda ve İçeceklerin Pazarlanması
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2018 - 2019
- (CLM 202) Yiyecek ve İçecek Yönetimi
- (CLM 209) Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi ve Satınalma
- (CLM 405) Restoran Yönetimi
- (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
- (CLM 497) Araştırma ve Geliştirme Projesi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2017 - 2018
- (CLM 103) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler
- (CLM 104) Günümüz Mutfak Kültürleri
- (CLM 405) Restoran Yönetimi
- (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
- (CLM 498) Mezuniyet Projesi
2016 - 2017
- (CLM 412) Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi