Öğr. Gör. Selin İŞEVCAN ERTAMAY
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğr. Gör. Selin İŞEVCAN ERTAMAY
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
KİTAP BÖLÜMLERİ
Uluslararası kitap bölümleri
- S.İşevcan Ertamay.
Punta Cana, Cape Town ve Skopelos.
A.Arslan and S.Kömürcü.
1 Adım, 23 Seyyah, 68 Rota.
(2020), Nobel Akademik Yayıncılık,
- S.İşevcan Ertamay and F.İrigüler.
Turistik Ürün, Çekicilik ve Ağırlamanın Bir Unsuru Olarak Gastronomi.
14-34
A.Akbaba and N.Çetinkaya.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi.
(2018), Detay Yayıncılık,