Öğr. Gör. Onur Semen ÖNER
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğr. Gör. Onur Semen ÖNER
( Yarı Zamanlı Öğretim Elemanı )
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
DERSLER
Verilen Dersler
2024 - 2025
- (CLM 421) İleri Pastacılık I
2023 - 2024
- (CLM 215) Temel Pastacılık ve Hamur İşleri I
2022 - 2023
- (CLM 216) Temel Pastacılık ve Hamur İşleri II
2021 - 2022
- (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
- (CLM 213) Pişirme ve Fırınlama Teknikleri
- (CLM 306) Avrupa Mutfakları
- (CLM 411) İleri Ekmekçilik
- (CLM 438) Osmanlı ve Türk Tatlıları
2020 - 2021
- (CLM 103) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler
- (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
2019 - 2020
- (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
2018 - 2019
- (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
- (CLM 420) İleri Pastacılık I
- (CLM 438) Osmanlı ve Türk Tatlıları
2017 - 2018
- (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
- (CLM 420) İleri Pastacılık
2016 - 2017
- (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
- (CLM 420) İleri Pastacılık
2015 - 2016
- (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
- (CLM 420) İleri Pastacılık
- (CLM 470) Yöresel Türk Mutfakları
2014 - 2015
- (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
- (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
- (CLM 420) İleri Pastacılık