DERSLER


Verilen Dersler

2023 - 2024
  • (CLM 215) Temel Pastacılık ve Hamur İşleri I
  • (CLM 223) Ekmek Yapımı
2022 - 2023
  • (CLM 216) Temel Pastacılık ve Hamur İşleri II
  • (CLM 223) Ekmek Yapımı
2021 - 2022
  • (CLM 203) Sanat,Tasarım ve Gastronomi
  • (CLM 213) Pişirme ve Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 306) Avrupa Mutfakları
  • (CLM 410) Ekmek Yapımı
  • (CLM 411) İleri Ekmekçilik
  • (CLM 438) Osmanlı ve Türk Tatlıları
2020 - 2021
  • (CLM 103) Mutfakla İlgili Kavram ve Beceriler
  • (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 410) Ekmek Yapımı
2019 - 2020
  • (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 410) Ekmek Yapımı
2018 - 2019
  • (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 410) Ekmek Yapımı
  • (CLM 420) İleri Pastacılık I
  • (CLM 438) Osmanlı ve Türk Tatlıları
2017 - 2018
  • (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 410) Ekmek Yapımı
  • (CLM 420) İleri Pastacılık
2016 - 2017
  • (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 410) Ekmek Yapımı
  • (CLM 420) İleri Pastacılık
2015 - 2016
  • (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 410) Ekmek Yapımı
  • (CLM 420) İleri Pastacılık
  • (CLM 470) Yöresel Türk Mutfakları
2014 - 2015
  • (CLM 212) Fırınlama Teknikleri
  • (CLM 401) Profesyonel Beceri Laboratuvarı III
  • (CLM 410) Ekmek Yapımı
  • (CLM 420) İleri Pastacılık