KISA ÖZGEÇMİŞ
1956 yılında Makedonya’dan Türkiye’ye göç eden bir ailenin ferdi olarak dünyaya geldim. Çeşitli kültürlerden beslenen büyükanne mutfağıyla büyüdüm. Ankara Gazi Üniversitesi İşletme Bölümünü tamamladıktan sonra, Before Sunset,Sheraton, Manej Urla, Kapha Alaçatı, Mandarin Oriental Bodrum , Gia Urla gibi organizasyonlarda şef olarak çalıştım.
Şimdi ise sadece Ege Bölgesinde yetişen, mevsiminde, sürdürülebilir ürünlerin kullanıldığı ve Cunda adasının önemli gastronomi noktası olan Callisto Hotel’de Executive Chef olarak görev yapmaktayım. Geçmişten taşıdığım Göçmen kimliğimi, doğup büyüdüğüm Ege ile sentezlerken gelenek ve geçmiş arasındaki bağı tabaklara modern perspektifle yansıtmaktayım.